Hangzhou, Kina / 15. februar 2021. Dahua Technology, vodeća svjetska videocentrična pametna IoT rješenja i pružanje usluga, sa zadovoljstvom objavljuje da je Vanderbilt International postao 50ti član njihovog tehnološkog partnerskog programa.

ACTpro rešenje kompanije Vanderbilt International donosi nove mogućnosti u Dahua ECO partnerski program i podiže kontrolu pristupa na viši nivo integracijom sistema video nadzora! Obje kompanije se raduju zajedničkoj saradnji i budućem zajedničkom istraživanju!

Dahua ECO partnerski program pokrenut je u junu 2020. Od tada su se globalni i lokalni timovi posvetili izgradnji pametnog ekosistema s tehnološkim partnerima. “Krajnji korisnici, sistemski integratori i distributeri već mogu primijetiti uticaj u industriji”, kaže Peter Pan, direktor globalnog savezništva tehnoloških partnera u kompaniji Dahua Technology. „Zajedno s našim EKO partnerima u mogućnosti smo pružiti pravo rješenje za njihove zahtjeve. Sjajno je imati Vanderbilt International uz sebe u industrijama poput zdravstva, obrazovanja, maloprodaje, vlade i drugih. Oduševljeni smo mogućnošću stvaranja nečeg od veće vrijednosti zajedno. ”

ACTpro je nagrađivani sistem kontrole pristupa kompanije Vanderbilt International koji ima mnoštvo karakteristika i mogućnosti integracije. Saradnjom sa Dahuom nadopunjuje se već bogat skup integracija i omogućava korisnicima reprodukcija videa uživo ili snimljenog video zapisa povezanog s vratima kroz Dahua rješenja. Ross Wilks, odgovoran za marketing u kompaniji Vanderbilt International, ukazuje na značaj ovoga: „ Ako se prošle sedmice dogodio događaj kada su se vrata prisilno otvorila, operater može desnom tipkom miša kliknuti na događaj u ACTpro softveru i jednostavno reprodukovati video zapis sa Dahua sistema. ” „Ovo omogućava preciznije ispitivanje video sistema u vezi sa događajem kontrole pristupa. Takođe uklanja potrebu da operater posjeti kontrolnu sobu kako bi preuzeo snimke, jer se umesto toga mogu direktno pregledati događaj u programu ACTpro. To, naravno, pruža dodatni nivo pogodnosti korisnicima sistema “, zaključuje on.

Za više informacija, posjetite vanderbiltindustries.com