Siemens RDG200 termostat stavlja automatizaciju sobe u vaše ruke i onogućava vam zdrav i udoban dizajn sobe.
RDG200 nudi kompletnu automatizaciju sobe u jednom uređaju sa moćnom upravljačkom funkcionalnošću, ugrađenim senzorima i fleksibilnim napajanjem. Njegov tanak dizajn savršeno se uklapa sa bilo kojom sobom. Zahvaljujući  dugmetu na dodir i tasterima na dodir, upravljanje vašom sobom je jednostavno i intuitivno. Širok spektar unapred učitanih aplikacija u kombinaciji sa funkcijom Green Leaf daje vam mnoštvo opcija za održivu automatizaciju prostorija. Otvorenom KNKS komunikacijom možete neprimetno integrisati uređaj u jednostavne i napredne sisteme upravljanja poput Desigo ™, Sinco ™ i bilo kojih nezavisnih rešenja.RDG200 pruža potpunu automatizaciju sobe u tankom uređaju dubine od samo 25 mm. Njegov veliki, lako čitljiv displej na prvi pogled prikazuje sve relevantne podatke, prilagodljivi interfejsi i lako razumljive ikone osiguravaju da vašom sobom možete upravljati tačno onako kako želite.Poboljšajte iskustvo gostiju u hotelima

Tanki termostati uklapaju se u bilo koji dizajn sobe i mogu u velikoj meri poboljšati iskustvo gostiju zahvaljujući njihovim  tasterima na dodir i okretnom dugmetu za jednostavno, intuitivno upravljanje. Univerzalni jezik ikona još više povećava njihovu jednostavnost upotrebe.
RDG200 olakšava stvaranje najboljeg mogućeg okruženja. Kontrola temperature i vlažnosti garantuje ugodne uslove, a Zeleni list i još nekoliko funkcija za uštedu energije poput ograničenja zadatih vrednosti i mogućnosti pomeranja zadatih vrednosti ujedinjuju komfor sa održivim i ekonomičnim radom. Funkcije zaključavanja tastera i zaštite lozinkom omogućavaju samo ovlašćenom osoblju da menja podešavanja termostata. To učionicu čini sigurnim, zdravim i produktivnim mestom za učenje.


*Za više informacija posjetite stranicu  RDG200 thermostat