O nama

O nama

Firma IBT d.o.o. osnovana je u Julu 2016. godine od strane iskusnih profesionalaca u oblasti elektroinstalacija i sistema sa ciljem da na tržistu prije svega Crne Gore ponudi rješenja proizvode i usluge u oblasti elektroinstalacija slabe i jake struje za sve tipove poslovnih, industrijskih, infrastrukturnih, vojnih i stambenih objekata. Bazirajući se na visoko stručnim kadrovima sa prethodnim iskustvom na značajnim projektima iz ove oblasti, daljim usavršavanjem kadrova, ulaganjem u savremene alate i sredstva za rad te uvodjenjem aktuelnih standarda mendazmenta kvaliteta za kratko vrijeme smo uspjeli da osnujemo tim koji je ostvario znacajne reference i koji je svakim danom sve bolji. Na ovaj način naš tim danas može našim klijentima ponuditi kompletna rješenja od planiranja, projektovanja, izvodjenja i odrzavanja svih elektro sistema koje jedna građevina može da ima. Posebno se oslanjamo na podršku naše partnerske firme Smart Building Technologies iz Srbije iz čijeg smo okvira praktično i nastali i čiju tradiciju se trudimo da pratimo, očuvamo i unaprijedimo sto je dodatna garancija našim klijentima. Partnerstvo sa kompanijom Siemens nam omogućava da u ponudi imamo kompletan portfolio sistema i znanja iz oblasti tehnologija zgrada i da mozemo garantovati nasim klijentima kompletna integrisana rješenja koja ce u toku životnog vijeka objekta funkcionisati besprekorno i uvijek moći biti unaprijeđena i održavana.

http://ibt.co.me/wp-content/uploads/2016/11/Depositphotos_9111094_original-470x320.jpg

Naša misija

Da na trzistu postanemo prepoznatljivi kao pouzdan partner svima koji zele da imlementiraju i odrzavaju kvalitetna i dugotrajna  rjesenja usmjerena na bezbjednost, sigurnost, komfor  i energetsku efikasnost.  Zadovoljstvo klijenata je neizbjezno jer je nama uvijek na prvom mjestu, tako je bilo do sada, potvrdjuje se iz dana u dan i tako ce biti i u buduce.

Naša vizija

Drustveno odovorna kompanija koja ce prije svega brinuti o svojim zaposlenima, biti primjer u okruzenju i gajiti tim posvecenih i zadovljnih ljudi koji ce na taj nacin biti motivisani da klijentima pruze uvijek vise od onoga sto se ocekuje. Cilj je pozitivna atmosfera u kojoj se svi trude da doprinesu krajnjem proizvodu.